Ludi zimski ples: Predsednik Sampdorije banuo na teren i bacio u trans navijače dva kluba (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludi zimski ples: Predsednik Sampdorije banuo na teren i bacio u trans navijače dva kluba (VIDEO)

Neponovljivi Masimo Ferero opet zablistao

Nekad glumac (neuspešan), kasnije producent (uspešan), sada predsednik Sampdorije (isto tako uspešan), Masimo Ferero izuzetno dobro shvata značenje reči zabava. Možda zbog toga što njegovi fudbaleri ove sezone igraju atraktivan i efikasan fudbal, gazda je rešio da razveseli navijače, pa im je nekoliko dana posle kupovine Samjuela Etoa darovao šou u punom sjaju.

Ferero se pred početak utakmice sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Parmom pojavio na terenu, stao iza gola i počeo da pleše u ritmu pesme „Eye of the tiger“, američke grupe Survajvor. Razvio je šalove i pobrao obacije sa tribina. Naravno, ljudi koji su stajali iza njega maltene su pali u trans, jer se radi o pristalicama kluba iz Đenove, ali je ovaj nesvakidašnji gest naišao i na simpatije navijača domaćeg tima, koji su Ferara pozdravili aplauzom.

Povrh svega, izgleda da je Fererov ples razbuktao vatru među igračima Siniše Mihajlovića, koji su na stadionu Enio Tardili slavili 2:0 i probili se na deobu trećeg mesta tabele Serije A.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.