Ludak se oglasio, hoće li Lidsu biti potreban novi trener ili timovima iz Engleske bolje obezbeđenje?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ludak" se oglasio, hoće li Lidsu biti potreban novi trener ili timovima iz Engleske bolje obezbeđenje?

Marselo Bjelsa je sazvao konferenciju za medije, postojala je bojazan da bi mogao da se povuče sa mesta trenera Lids junajteda.

Lids igra sjajan fudbal pod argentinskim stručnjakom ove sezone, prvi su na tabeli Čempionšipa i imaju dobre izglede da se konačno vrate u Premijer ligu.

Nedavno se u engleskim medijima pojavila kontroverza, Bjelsa je poslao svog čoveka na trening Derbija pred duel ove dve ekipe u okviru Čempionšipa.

Otkriven je, kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je priznao da to radi cele karijere, ali da razume trenera "Ovnova" Frenka Lamparda i zbog svog postupka mu je uputio izvinjenje.

Danas je sazvao konferenciju za medije, navijači Lidsa su strahovali da bi mogao da objavi da se povlači sa mesta šefa struke na "Eland roudu".

Ipak, Bjelsa je odlučio da se obrati javnosti kako bi obelodanio da je "skautirao" sve svoje protivnike ove sezone!

"To što sam radio nije nelegalno, nije kršenje zakona", izjavio je Bjelsa.

Fudbalska javnost u Engleskoj je oduševljena, Argentinac je na najpošteniji mogući način priznao da Derbi nije jedina ekipa o čijim treninzima je imao informacije, a veliko je pitanje i da li planira da se zaustavi nakon što je "provaljen".

Kako stoje stvari, Bjelsa će nastaviti da vodi Lids ka Premijer ligi, a timovima iz drugog po rangu takmičenja u Engleskoj ostaje da pojačaju svoje obezbeđenje tokom treninga, kako se "nepoznata" lice ne bi pojavljivala na njima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDAK SVE PRIZNAO: Čuveni trener objasnio kako i zašto špijunira protivničke ekipe!

Izvor: Kurir, 16.Jan.2019

Trener fudbalera Lidsa Marselo Bijelsa rekao je danas da uoči svake utakmice pošalje člana svog stručnog štaba da odgleda trening protivničke ekipe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.