Lučesku odlazi, Hadži preuzima Rumune

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučesku odlazi, Hadži preuzima Rumune

Pobedom nad BIH, Selektor reprezentacije Rumunije Razvan Lučesku oprostio se od te funkciju i prećiće na mesto trenera u Rapid, a novi selektor Rumuna biće proslavljeni fudbaler te zemlje Georgi Hadži.

Iako Lučesku nije potvrdio da napušta reprezentaciju, većinski vlasnik Rapida Georgi Kopos izjavio je da je Lučesku potpisao ugovor na četiri godine sa tim klubom u kojem je već bio trener.
Predsednik Fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << federacije Rumunije Mirčea Sandu je izjavio da će na čelu reprezentacije i dalje biti Lučesku.
Lučesku je posle pobede nad BiH od 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. rekao da je vrlo zadovoljan igrom tima. On je ipak dodao da su od njegovog dolaska na čelo reprezentacije 2009. godine počeli zlobni komentari i stvaranje neprijatne atmosfere oko njega i tima.
Predstavnici Fudbalske federacije Rumunije sada pokušavaju da ubede Lučeaskua da ne napusti reprezentaciju, ili da je bar predvodi na zakazanim mečevima u Americi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.