Izvor: Blic, 12.Apr.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotar Mateus preuzeo Makabi iz Netanje

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Lotar Mateus preuzeo je ekipu izraelskog prvoligaša Makabija iz Netanje, prenela je danas nemačka agencija DPA.

Navodi se da je finansijski direktor izraelskog kluba Andreas Stamatoju potvrdio da je Mateus potpisao dvogodišnji ugovor i da će početi sa radom sredinom juna. Na čelu Makabi Netanje, koji je drugoplasirani u prvenstva Izraela, od 2006. godine je nemački biznismen Danijel Jamer.

Četrdesetsedmogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mateus je po okončanju igračke karijere vodio više ekipa, uključujući beogradski Partizan, bečki Rapid i reprezentaciju Mađarske, dok je u tandemu sa Italijanom Djovanijem Trapatonijem predvodio tim Salcburga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mateus preuzeo Makabi iz Natanje

Izvor: B92, 12.Apr.2008

..Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Lotar Mateus preuzeo je ekipu izraelskog prvoligaša Makabija iz Netanje, prenela je u nedelju nemačka agencija DPA. Navodi se da je finansijski direktor izraelskog kluba Andreas Stamatoju potvrdio da je Mateus potpisao dvogodišnji ugovor i da će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.