Lopetegijevim glavoboljama nema kraja, dvojicu Kraljevića čeka duža pauza!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopetegijevim glavoboljama nema kraja, dvojicu "Kraljevića" čeka duža pauza!

Hoće li se Španac izvući iz teške situacije?

Loše vesti za Real Madrid se samo gomilaju.

Posle još jednog neefikasnog nastupa u Primeri protiv Alavesa gde su Madriđani izgubili 1:0, gubitak bodova nije ono što će ih najviše boleti.

Trener prvaka Evrope Jule Lopetegi je potvrdio da su posle utakmice utvrdili povrede dvojce svojih prvotimaca - Karima Benzeme i Gereta Bejla.

"Karim i Geret su zadobili povrede i moraćemo da vršimo neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promene. To je fudbal, danas nam se zadesilo da se sve završi negativno po nas. Sada imamo reprezentativnu pauzu i moramo se što pre vratiti našoj igri", završio je svoju izjavu po završetku utakmice Lopetegi.

Podsetimo, Benzema je zamenjen još na poluvremenu utakmice protiv Alavesa, dok je Bejl zamenjen deset minuta pred kraj susreta.

Duži izostanak dva veoma bitna šrafa u napadu Real Madrida bi samo još više produbilo agoniju u kojoj se trenutno tim sa Santijago Bernabeua nalazi.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.