Ljupko Petrović preuzima CSKA

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljupko Petrović preuzima CSKA

Srpski fudbalski trener Ljubomir Ljupko Petrović preuzeo je bugarski CSKA iz Sofije, preneli su bugarski mediji.

Petrović će preuzeti CSKA, koji je ove sezone ostao bez titule posle dramatične završnice u kojoj je trijumfovao Ludogorets.

On je minule sezone imao ulogu savetnika u tom bugarskom timu, a upravi se pokazao kao najbolje rešenje pošto je kraj godine proveo kao vršilac dužnosti šefa stručnog štaba.

Bugarski mediji su ranije naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi sadašnji trener niškog Radničkog Nenad Lalatović bio prvi pik CSKA, ali do realizacije tog transfera neće doći.

Pomoćnik 72-godišnjeg Petrovića najverovatnije biće Hristo Janev, koji je CSKA vodio tokom sezone 2015/16.

Petrović je trenersku karijeru započeo davne 1982. godine radeći kao trener mlađih kategorija Osijeka, a najveći uspeh ostvario je sa Crvenom zvezdom, kada je 1991. godine postao šampion Evrope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.