Ljuba Aličić preuzeo FK Borac!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuba Aličić preuzeo FK Borac!

Izgleda da Ljuba Aličić ume da namiriše gde je dobar posao, pa je tako pored pevanja, u čemu je već legenda, odlučio da i fudbalski klub iz Šapca dovede do vrhunskog nivoa. Naime, pevač je nedavno postao glavni član uprave Fudbalskog kluba Borac iz Šapca i sada vodi računa o dvadesetak zaposlenih i fudbalerima, koji su, otkako je on tu, ušli u viši rang takmičenja!
Legendarni pevač uplovio i u sportske vode >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<

- Ljuba se vrlo dobro snašao kao glavni rukovodilac kluba i od tada su procvetale ruže. Fudbaleri su amateri, ali su u kratkom periodu dosta napredovali. Zalaže se za to da svi budu redovno isplaćeni, ali i da se lepo druže i pametno iskoriste vreme - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da su najlepši trenuci kada se svi opuste posle utakmice, a Ljuba zapeva.
- Kada dobiju utakmicu, to se obavezno proslavi u nekom lokalu i tada nastaje prava fešta. Do jutra Aličić pogađa direktno u srce svojim svima dobro poznatim pesmama i onda svi imaju i veću motivaciju da opet dobro odigraju - završava naš izvor.
Kako bismo dobili komentar od legendarnog pevača, pozvali smo ga i on je potvrdio naša saznanja.
Tačno je da sam preuzeo Fudbalski klub Borac iz Šapca i postao član uprave. Taj klub postoji od 1955. godine i zadovoljstvo mi je što sam tamo. Imamo oko 20 ljudi koji rade u upravi, a fudbaleri su mahom amateri. Trenutno nam ide dobro i prešli smo u viši rang. Drugi smo u Šapcu - pohvalio se poznati pevač i prokomentarisao da sada ne igra fudbal, iako je nekada bio aktivan u tom sportu.
Pa Ljubo, sve u svoje vreme - u mladosti na travnatom terenu, u zrelim godinama u kancelariji. Ali, uvek u kafani!
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.