Ljajić: Presudan meč u Kopenhagenu!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Presudan meč u Kopenhagenu!

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Adem Ljajić ocenio je da protiv Portugalije nije nedostajalo hrabrosti i da je uzroke poraza (2:1) potrebno tražiti, pre svega, u kvalitetu rivala.

- Nije lako kad igraš protiv jakog tima kakav je Portugal. Bili smo im težak rival, pogotovo u drugom poluvremenu. Naravno, bilo je grešaka, ali ne onih koje ne možemo da ispravimo - izjavio je Ljajić novinarima u Lisabonu.

Kao i većina srpskih igrača i Ljajić smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će naredni meč sa Danskom u Kopenhagenu biti odlučujući na putu do prvenstva u Francuskoj.

- Sve dok imamo šanse - borićemo se. Idemo utakmicu po utakmicu, prva sledeća je najvažnija, jednostavno, moramo da pobedimo Dansku i ukoliko uspemo posle toga sve će nam biti lakše - istakao je Ljajić.

Fudbaler Rome dodao je da očekuje igru tima sa više samopuzdanja i odgornosti u narednim mečevima.  - U prvom poluvremenu nedostajalo je kreativnosti, ali u drugom smo bili bolji, ali nažalost primili gol iz kontranapada. Nadam se da ćemo u sledećim utakmicama koristiti šanse -zaključio je Ljajić.

Srbija posle četiri odigrane utakmice u I grupi kvalifikacija zauzima poslednje mesto sa samo jednim bodom, a naredni duel igra 13. juna u Kopenhagenu protiv Danske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.