Liverpul sporije započeo sezonu

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Liverpul sporije započeo sezonu"

Predsednik Liverpula Tom Verner rekao je da je ekipa sezonu počela sporije nego što je uprava očekivala, prenose britanski mediji.

Posle 18 kola u Premijer ligi Liverpul zauzima osmo mesto na tabeli sa 28 bodova, 18 manje od vodećeg Čelsija.

Iako nismo ostvarili najvažniji cilj, osvajanje titule u Premijer ligi, naš stil igre je privukao pažnju, pošto je ekipa igrala napadački fudbal. Prošle sezone postigla je 101 gol. Ovu sezonu počeli smo sporije”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveo je Verner u pismu navijačima Liverpula.

U pismu se jedva pominje menadžer Liverpula Brendan Rodžers kojeg mnogi kritikuju zbog ovosezonskih igara i rezultata.

Verner, koji je vlasnik i Boston Red Soksa, Verner rekao je da je odlazak prošlosezonskog najboljeg strelca ekipe Luisa Suaresa u Barselonu bio veliki udarac za ekipu.

Luis Suares je prošle sezone proglašen za najboljeg igrača engleskog fudbala, osvojio je nagradu za najboljeg u izboru kolega... Kako se i očekivalo posle njegovog odlaska, ali i dolazaka novih igrača, počeli smo sporije nego što smo želeli. Ali, igrači se uklapaju, uspeli smo da smanjimo zaostatak za četvrtoplasiranom ekipom na pet bodova”, rekao je Verner.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VERNER: Liverpul je sporije počeo sezonu

Izvor: Kurir, 01.Jan.2015

Iako nismo ostvarili najvažniji cilj, osvajanje titule u Premijer ligi, naš stil igre je privukao pažnju, pošto je ekipa igrala napadački fudbal, rekao je predsednik Redsa..BEOGRAD - Predsednik Liverpila Tom Verner rekao je da je ekipa počela sezonu "sporije" nego što je uprava očekivala, preneli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.