Liverpul se interesuje za Valverdea

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 22:41

Liverpul se interesuje za Valverdea

Fudbalski klub Liverpul ponudio je 90 miliona evra madridskom Realu za urugvajskog reprezentativca Federika Valverdea, prenosi španski Nacional.

Real je angažovao engleskog reprezentativca Džuda Belingema iz Borusije Dortmund, a madridski klub planira još nekoliko pojačanja do kraja prelaznom roka.

Španski mediji navode da je Valverde odigrao loše drugi deo prošle sezone zbog čega su čelnici madridskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba odlučili da Urugvajca stave na transfer listu.

Interesovanje za urugvajskog fudbalera je pokazao Liverpul, ali Valverde ne želi da napusti Real, pošto ima ugovor sa "kraljevskim klubom" do juna 2027. godine.

Valverde (24) je u Real stigao 2016. godine iz Penjarola, a za prvi tim madridskog kluba odigrao je 204 meča i postigao je 18 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NUDE 90 MILIONA: Liverpul želi zvezdu Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 07:48

Urugvajcu se ne ide iz Španije...Fudbalski klub Liverpul ponudio je 90 miliona evra madridskom Realu za urugvajskog reprezentativca Federika Valverdea, prenosi španski Nacional...Real je angažovao engleskog reprezentativca Džuda Belingema iz Borusije Dortmund, a madridski klub planira još nekoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.