Lipi: Željan sam italijanskog fudbala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lipi: Željan sam italijanskog fudbala

Poznati italijanski fudbalski trener Marćelo Lipi izjavio je da ima veliku želju da preuzme neki klub na Apeninima, u danima kada se priča da su Lacio i Roma zainteresovani za njega.

Uprave rimskih klubova nisu zadovoljne rezultatima ove sezone pod vođstvom Rudija Garsije i Stefana Piolija, zbog čega se spekuliše da se nalaze pred otkazom.

"Kada sam se vratio iz Kine, shvatio sam da sam još uvek željan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbala, ali da nemam nameru da budem daleko od kuće. Hoću da ostanem u fudbalu i još uvek čekam pravu ponudu. Da zamenim Garsiju ili Piolija? Odbijam da pričam o timovima koji imaju ozbiljne trenere iz respekta prema njima", rekao je Lipi za Kalčomerkato.

Lipi od februara nema posao kada je napustio kineski Gvanžu Evergrande, sa kojim je tri puta uzastopno osvojao titulu šampiona, ali i Azijski kup i nacionalni kup.

Ovaj 67-godišnji stručnjak je tokom karijere vodio Ćezenu, Juventus, Atalantu, Napoli i Inter, a najveći uspeh ostvario je 2006. godine kada je sa selekcijom Italije osvojio Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lipi: Željan sam italijanskog fudbala

Izvor: TV Arena Sport, 03.Dec.2015

Poznati italijanski trener, Marćelo Lipi, izjavio je da ima veliku želju da preuzme neki italijanski klub u danima kad se priča da su Lacio i Roma zainteresovani za njega...Uprave rimskih klubova nisu zadovoljne rezultatima ove sezone pod vođstvom Rudija Garsije i Stefana Piolija, zbog čega se spekuliše...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.