Levin: Stvorili smo dovoljno prilika za pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2012, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levin: Stvorili smo dovoljno prilika za pobedu

Selektor fudbalske reprezentacije škotske Kreg Levin rekao je posle današnjeg remija bez golova sa Srbijom u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da je razočaran što njegova ekipa nije pobedila.

Očekivao pobedu - Kreg Levin

"Razočaran sam što nismo pobedili, stvorili smo dovoljno prilika za trijumf, ali ih, na nesreću, nismo iskoristili", rekao je Levin posle utakmice u Glazgovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (0:0), a preneli su britanski mediji.

 

Kapiten Škotske Geri Kaldvel ocenio je da je utakmica bila tesna i da su obe ekipe mogle da dođu do pobede.

 

"Utakmica je bila tesna, mogli smo da pobedimo, ali i lako da izgubimo. Ovo je tek početak kvalifikacija, dobro smo startovali i sada moramo da nastavimo da gradimo igru. Želeli smo pobedu, ali nam je u pojedinim trenucima falio završni pas. Moramo sada da se saberemo, pošto ima još mnogo do kraja", kazao je Kaldvel.

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.