Lev vraća Šnajdera i Meceldera

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev vraća Šnajdera i Meceldera



Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev najavio je da će u tim za Evropsko prvenstvo vratiti bivše reprezentativce Kristofa Meceldera i Bernda Šnajdera. Selektor Lev misli da će oba igrača biti spremna za prvu utakmicu na Evropskom šampionatu, koju Nemačka igra protiv Poljske 8. juna. "Očekujem da će u naredne tri nedelje Mecelder početi sa treninzima u Real Madridu i možda odigrati jednu utakmicu. Šnajder svakodnevno trenira i moraćemo ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da radimo sa njima kako bi se vratili u dobru formu".

Oba igrača igrala su za Nemačku na Svetskim prvenstvima 2002. i 2006. godine.

Lev će 16. maja objaviti spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati od 7. do 29. juna u Ssvajcarskoj i Austriji.Mecelder nije odigrao nijednu utakmicu ove godine zbog povrede stopala, a Šnajder je zbog loše forme rezerva u Bajeru iz Leverkuzena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.