Lekar: Maradona ne pije i ne drogira se

Izvor: Politika, 13.Jul.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar: Maradona ne pije i ne drogira se

BEOGRAD – Alfredo Kahe, lekar selektora fudbalske reprezentacije Argentine Dijega Maradone, demantovao je da je legendarni fudbaler posle eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Nemačke (4:0) opet počeo da konzumira drogu i alkohol.

„On je neraspoložen, ali to je logično. Ne pokazuje, međutim, nikakve znake depresije o čemu se spekulisalo po medijima. Nije tačno ni da se vratio porocima. To su gluposti”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << izjavio je Kahe.

Maradona se početkom jula vratio u Buenos Aires, a još nije odlučio da li će ostati selektor Argentine.

„Mislio sam da će biti u lošijem stanju posle poraza od Nemačke. Nije se još pomirio s porazom, a ljut je što mu je izmakla pobeda”, naveo je lekar.

Beta

objavljeno: 13/07/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.