Legenda španskog fudbala tvrdi: Rejes nije heroj!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda španskog fudbala tvrdi: "Rejes nije heroj!"

Izjava koja je odjeknula širom Pirineja, ali nekadašnji golman ima objašnjenje.

Na dan odigravanja finalne utakmice evropskog fudbala u Madridu, Španiju je napustio jedan od njenih miljenika. Hoze Antonio Rejes je izgubio svoj život u nesreći, takođe je nastradao i rođak tridesetpetogodišnjeg fudbalera.

Dok fudbalski svet oplakuje prevremeni prekid života Španca, njegov nekadašnji saigrač u reprezentaciji Santijago Kanjizares se fokusira na drugi aspekt >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tragedije.

"Vožnja preteranom brzinom pokazuje stav vredan optuživanja. U samoj nesreći je bilo još žrtvi pored vozača."

"Rejes ne zaslužuje herojske počasti, ali ovo ne znači da ne žalim za time šta se desilo, moliću se za njihove duše", stoji u saopštenju Kanjizaresa na njegovom Tviter profilu.

Očekivano, nekadašni golman Valensije i "Crvene furije" je naišao na žestoke osude, te je u kasnijim saopštenjima pojasnio da Rejesa treba pamtiti zbog njegove karijere i svega što je doneo fudbalu.

Circular con exceso de velocidad es una actitud reprochable

En el accidente ha habido víctimas además del conductor

Reyes no merece un homenaje como si fuera un héroe

Pero eso no quita que lamente lo ocurrido y que rece por sus almas

Lo intolerable lo encuentro en quien se alegra

— SANTIAGO CAÑIZARES 💯 (@santicanizares) 01. јун 2019.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.