Lazović ostaje predsednik, a Kuzeljević trener Javora

Izvor: Press, 03.Jun.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović ostaje predsednik, a Kuzeljević trener Javora

Očekivanja mnogih i glasine koje su kružile poslednjih dana da će jedan od tvoraca ove ekipe i aktuelni predsednik i finansijer kluba, Dragan Lazović, podneti ostavku i povući se iz fudbala pokazale su se kao neistinite.
"Nikada nisam izlazio iz nekog posla kada ne krene kako treba, pa neću sada. Svestan sam da će biti teško finansijski izdržati u aktuelnom ekonomskom stanju u kome se zemlja nalazi, ali ću učiniti sve da se ivanjički fudbal vrati tamo gde mu je mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Volim svoj grad i Javor i neću ga napustiti, naročito ne sada", kaže danas za Tanjug predsednik ovog fudbalskog kluba, Dragan Lazović.
Prvi potez u pripremi za novu sezonu je povučen, iskusni stručnjak Slavenko Kuzeljević ostaje na kormilu Ivanjičana."Javor je moja druga kuća i nije bilo dileme oko mog ostanka. Iz svega što nam se dogodilo moramo izvući pouke i pokušati da se vratimo u elitni rang takmicenja", izjavio je Tanjugu šef stručcnog štaba.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.