Lazetić: Plasman u evro-takmičenja je ogroman uspeh

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 16:00

Lazetić: Plasman u evro-takmičenja je ogroman uspeh

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je taj fudbalski klub iz Bačke Topole napravio ogroman uspeh plasmanom u jedno od evropskih takmičenja naredne sezone.

Četiri kola pre kraja TSC je drugi na tabeli sa 65 bodova, koliko ima i trećeplasirani Čukarički, dok Partizan na četvrtom mestu ima 61 bod.

Šampionsku titulu odbranila je Crvena zvezda i ona će u Ligu šampiona, drugoplasirani će u kvalifikacije za to takmičenje, a treći i četvrti na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Ekipa iz Bačke Topole igra u ponedeljak od 16 časova u Kragujevcu protiv Radničkog 1923, utakmicu 34. kola Superlige Srbije.



"Mislim da je to ogromna stvar da TSC drugi put u istoriji igra neko od evropskih takmičenja. To je veliki uspeh i možda tome nismo posvetili dovoljno pažnje, jer su igrači svojim rezultatima na terenu pokazali kako su nam porasle ambicije i standardi, te se ovaj uspeh možda olako shvata. Međutim, klub kao što je TSC mora da ima kontinuitet u uspesima i igri u Evropi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti"
, rekao je Lazetić.

Lazetić je rekao da će ta utakmica biti prepuna naboja, kao da je finale, isto kao i prethodni četvrtfinalni meč u Kupu protiv Novog Pazara, koji je njegova ekipa dobila sa 4:0.



"Prošli put kada smo se susretali rekao sam mnogo lepih stvari o Radničkom iz Kragujevca i drago mi je da su ušli u plej-of. Oni su jako kvalitetan tim, videli smo da Vojvodina nije uspela da ih pobedi, da su postigli uspeh u Novom Pazaru, tako da nas sigurno čeka meč kao da je novo finale. A takva će biti svaka utakmica do kraja sezone
", naveo je.

On je dodao da njegova od početka sezone igra dobro i da ništa neće menjati u pristupu.

"Dobro je da sve držimo u našim rukama, čeka nas veliki posao, za ovo smo trenirali, želeli smo da dođemo u ovu poziciju i učinićemo sve što je u našoj moći da istrajemo u cilju koji smo postavili", rekao je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.