Lazar Samardžić dobio novog trenera

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 23:36

Lazar Samardžić dobio novog trenera

Fudbalski klub Udineze saopštio je da je novi trener tog tima Gabrijele Ćofi.

Ćofi, koji je već bio na klupi Udinezea u sezoni 2021/22, zamenio je Andreu Sotila koji je smenjen posle serije loših rezultata na startu nove sezone.

Udineze je naveo da je Ćofi potpisao ugovor do 30. juna 2024. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Sotil je u Udineze stigao u junu 2022. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prošle sezone je vodio tim do 12. mesta u Seriji A.

Međutim, Udineze ove sezone i dalje ne zna za pobedu, pošto je u prvih devet kola upisao šest remija i tri poraza i sa šest osvojenih bodova se nalazi na 18. poziciji na tabeli.

Sotil je treći trener u Seriji A koji je otpušten ove sezone, posle Paola Zanetija (Empoli) i Paula Souse (Salernitana).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.