Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 14:09

Lazanja na Atalantinom meniju, Udineze traži 30.000.000

U Bergamu traže zamenu za Duvana Zapatu...

Duvan Zapata je impresionirao fudbalsku Evropu i sada može da bira gde će nastaviti karijer. Istovremeno, Atalanta bira koga umesto kolumbijskog napadača. Prema poslednjim informacijama iz Italije već su u Bergamu identifikovali potencijalnog naslednika, ali je problem visok zahtev Udinezea za Kevina Lazanju.

Atalanhta je navodno već ponudila čak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 20.000.000 evra za 28-godišnjeg centarfora, koji je prošle sezone postigao 12 golova u dresu Zebri. Zato u Udinama nisu raspoloženi da ga se lako odreknu, Sportitalija piše da njegov poslodavac traži minimum još 4.000.000 do 5.000.000 evra, a pride nešto i u bonusima, tako da bi ukupna cena transfera mogla da naraste na velikih 30.000.000.

To već nije Atalantin manir, mada novca ne manjka u Bergamu nakon što je ekipa i drugu sezonu uzastopce izborila plasman u Ligu šampona. Ipak, nismo od Atalante navikli da se tako lako razbacuje novcem.

Luis Murijel svakako ostaje, ali on je sasvim drugačiji tip napadača, a Đan Pjero Gasperini želi i jednog “sidraša“.

Lazanja se inače do sada pominjao i kao potencijalna zamena za Edina Džeka u Romi, ako centarfor reprezentacije Bosne i Hercegovine ode u Juventus.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.