Izvor: FudbalSrbija.net, 20.Jan.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakić-Pešić ponovo na Banjici ?

20.01.2015.foto:fkdonjisrem.com
Pouzdani štoper Donjeg Srema,Nemanja Lakić-Pešić,mogao bi se vratiti u klub u kojem je i napravio svoje prve fudbalske korake.Za ovog fudbalera interes je pokazao klub sa Banjice,a kako je još uvek potpuno neizvesna sudbina oko fudbalskog kluba iz Pećinaca,vrlo je moguć transfer ovog fudbalera u Rad.
Velika verovatnoća postoji da se Lakić-Pešić vrati na Banjicu.Pričali smo i postoji obostrana željaMislim da će posao biti zaključen,i ostalo je da se samo dogovore čelnici dva kluba.„-izjavio je trener Rada Milan Milanović a prenosi fudbalsrbija.net.
Lakić-Pešić je ostavio dubok trag u klubu iz Pećinaca,i sa ovom ekipom stigao od treće do super lige Srbije za nekoliko godina,i nema sumnje da bi predstavljao ozbiljno pojačanje ekipi koju predvodi trener Milan Milanović.
 
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Prvenac Milinković-Savića u Belgiji

Izvor: FudbalSrbija.net, 20.Jan.2015

20.01.2015.foto:uefa.com. Mladi reprezentativac Srbije,i član Genka,Sergej Milinković-Savić,postigao  je  svoj prvi gol za ovaj klub,a treći gol glavom ukupno u svojoj dosadašnjoj karijeri.. „Moj prvenac u belgijskoj Župile ligi.Treći put u svojoj profesionalnoj karijeri sam postigao gol glavom,i...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.