Lagerbak u novoj ulozi

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lagerbak u novoj ulozi

Bio je devet godina selektor Švedske, vodio je sa klupe i Nigeriju. Posle kratke pauze, Lars Lagerbak se vraća u nacionalnu fudbalsku federaciju (SFA) kao tehnički savetnik.
SFA je objavila da će 62. godišnji švedski stručnjak savetovati generalnog sekretara i druge rukovodioce te asocijacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i da će tokom jednogodišnjeg angažmana imati skraćeno radno vreme.
Lagerbak želi da zadrži otvorene opcije po pitanju mogućeg trenerskog angažmana.
– Ukoliko dobijem ponudu u bliskoj budućnosti, razmotriću je sa potencijalnim poslodavcem – izjavio je švedski stručnjak.
Lagerbak je bio selektor reprezentacije Švedske od 2000. do 2009. godine, a Nigeriju je vodio na prošlogodišnjem prvenstvu sveta u Južnoj Africi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lagerbek savetnik u švedskoj fudbalsko federaciji

Izvor: Blic, 22.Jan.2011, 00:35

Bivši selektor reprezentacija Švedske i Nigerije, švedski stručnjak Lars Lagerbek, vraća se u nacionalnu fudbalsku federaciju (SFA) kao tehnički savetnik...SFA je objavila da će 62-godišnji Lagerbek savetovati generalnog sekretara i druge rukovodioce te asocijacije i da će tokom jednogodišnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.