Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA U URUGVAJU: Forlan se vratio kući! (FOTO)

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Urugvaja Dijego Forlan vratio se na početak – u rodni Montevideo, u Penjarol, klub u kom je i počeo karijeru.

- Želim da se zahvalim svima koji su prisutni i onima zbog kojih sam ovde. Dobio sam šansu da opet nosim ovaj dres koji sam ponosno nosio pre mnogo godina. Povratkom u Penjarol sam ostvario snove – poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Forlan na predstavljanju pred više od 100 novinara iz Urugvaja, ali i Evrope.
Tokom karijere Forlan je nosio dresove Independijentea, Mančester junajteda, Viljareala, Atletiko Madrida, Intera, Internacionala, a prošle sezone igrao je za japanski Serezo.
Kao član nacionalnog tima bio je proglašen za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a od dresa Urugvaja oprostio se u martu ove godine, posle 112 nastupa i 36 golova.
Diego Forlán (@DiegoForlan7) llegó a #Peñarol. ¡Bienvenido Diego! ►http://t.co/76Go3sTM78◄ pic.twitter.com/fDjerUh8hs
— Peñarol OFICIAL (@OficialCAP) July 10, 2015

The post LUDNICA U URUGVAJU: Forlan se vratio kući! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.