LUDI TIKET, utorak, 900.000: Sin Čubure igra jako

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 900.000: Sin Čubure igra jako

Uplata od 5.000 dinara na samo dva para uz igru KMB X-1&3-5 donela je mnogo radosti MOZZARTOVOM majstoru

Zaista se retko dogodi da je tiket od samo dva para dovoljno interesantan da ga objavimo. Poneki ipak sasvim opravdano zasluži da osvane u rubrici LUDI TIKET, kao što je to slučaj i ovaj put.

Samo dva para, ista igra KMB X-1&3-5 (nerešeno na poluvremenu, pobeda domaćina na kraju uz 3 do 5 golova na utakmici), i engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbal. To, ali i hrabra uplata od 5.000 dinara na mečeve Čarlston - Bristol i Everton - Sautempton, koja je uz koeficijent 180 donela ovom Čuburcu čak 900.000 dinara. Zaista jednostavno, ali i ubitačno.

Postati skoro pa milioner već drugog dana Nove godine, e to je nešto posebno.

(foto: Mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.