LJupko spasilac

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2009, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJupko spasilac

Prava životna drama, na svu sreću sa hepiendom, odvijala se prekjuče na beogradskim ulicama, a među glavnim akterima bio je čuveni srpski fudbalski stručnjak LJupko Petrović! Naime, šestogodišnji dečak P. Đ, njegova majka i jedan od hrabrih stanara zgrade koji je prvi priskočio u pomoć u Valjevskoj ulici na Žarkovu bili su na ivici života i smrti. Ipak, brza i iznad svega požrtvovana intervencija policije i još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << hrabrih i dobronamernih ljudi sprečila je tragediju, pa je troje davljenika spaseno.

Zvezda iza Partizana i Vojvodine

LJupko Petrović je s Crvenom zvezdom osvojio Kup šampiona 1991. godine, a posle toga je još u dva navrata sedeo na kormilu „crveno-belih“. Iskusni stručnjak poželeo je svu sreću svom prezimenjaku Vladimiru Petroviću Pižonu i predsedniku kluba Vladanu Lukiću u novoj sezoni.

- Siguran sam da ekipa s Lukićem na čelu neće zaduživati Crvenu zvezdu kao oni koji su bili pre njih. Znam da su Lukić i Pižon pošteni ljudi, pravi domaćini, zvezdaši i da će učiniti sve da Zvezdu stabilizuju. Želim im mnogo sreće, kako u Evropi, tako i u prvenstvu - rekao je LJupko Petrović i dodao:

- Ni ranijih sezona titula nije boravila na Marakanu, pa smatram da Lukićeva ekipa ne treba da ima to breme na svojoj grbači. Rano je za predviđanje šta će biti u prvenstvu. Ipak, Partizan je veliki favorit, najjači u ligi i to se ne stidim da kažem. Vojvodina je opasna, takođe jaka. Zvezda je treća po snazi i favorit iz senke, što je po meni dobro, jer je to prilika da iznenade dva kluba koja sebe već sada vide u borbi za titulu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.