Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTA FUDBALA: Fudbalski mađioničari su u Brazilu – evo novog dokaza za to! (VIDEO)

Karlos Alberto fudbaler je brazilskog drugoligaša Pejsandua, pa ako se u nižim rangovima viđaju ovakvi potezi, onda to sve govori.

Karlos Alberto izveo je potez o kojem se priča u Južnoj Americi, ali i Evropi. On je magičnom asistencijom popularnom ‘štiklom’ izbacio iz igre kompletnu odbranu Atletiko Gojasa i namestio zicer svom saigraču Leandru Searenseu.
I ne samo odbranu, već i pola stadiona. Pa ko je samo mogao da očekuje da će iz ovakve >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pozicije asistirati na ovako fenomenalan način.
Ipak su to – Brazilci.

(youtube / CopaAmericaHD)
The post LEPOTA FUDBALA: Fudbalski mađioničari su u Brazilu – evo novog dokaza za to! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.