Izvor: Blic, 01.Okt.2009, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacione utakmice će se ubuduće igrati utorkom i petkom

Na zasedanju izvršnog odbora Svetske fudbalske federacije (FIFA) u Rio de Žaneiru, usvojen je predlog da se kvalifikacione utakmice za evropska i svetska prvenstva od ove jeseni igraju utorkom i petkom.

Odluka je usvojena posle mnogobrojnih analiza žalbi klubova koji su napominjali da im se fudbaleri, posle desetodnevnih priprema sa reprezentacijama vraćaju iscpljeni zbog čega su za nove utakmice nacionalnih prvenstava gotovo nespremni.

Očekuje se da nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbalski savezi ovu odluku prihvate i da se sa njenom primenom otpočne već od ove jeseni kada startuju kvalifikacije za EP u Poljskoj i Ukrajini 2012. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.