Kuzmanović hoće opet na Apenine

Izvor: Press, 23.Okt.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović hoće opet na Apenine

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Zdravko Kuzmanović nezadovoljan je statusom u Štutgartu, posebno posle činjenice da se na poslednjem prvenstvenom meču protiv Hamburga dugo zagrevao, ali ga trener Bruno Labadija ipak nije uveo na teren.

Zbog toga nemački mediji navode da je pouzdani vezista sve bliži tome da na zimu promeni sredinu, a prvi je u red stao Lacio.

Kuzmanoviću ugovor sa "švabama" ističe na kraju sezone, a pored Rimljana, za povratak srpskog internacionalca na Apenine interesuje se i Inter.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lacio i Inter žele Zdravka Kuzmanovića

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2012, 11:34

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Zdravko Kuzmanović nezadovoljan je statusom u Štutgartu, i sve je bliže povratku na Apeninsko poluosrtvo, jer su veliko interesovanje pokazali milanski Inter i rimski Lacio. .. ..Vraća se u Italiju - Zdravko Kuzmanović.. .. ..Kuzmanović je nezadovoljan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.