Kuzmanović: Uz publiku dobijamo Sloveniju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović: Uz publiku dobijamo Sloveniju

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Slovenije u grupi C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

"Videli smo, po rezultatima u prvom kolu, da na reprezentativnom planu svako svakog može da pobedi. Naše opredeljenje ostaje isto kao što je bilo u prethodnim kvalifikacijama. U Beogradu nikome ne prepuštamo bodove. Slovenci znaju da igraju dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbal. Ko u to sumnja neka pogleda njihove utakmice na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Napašćemo ih, jer nam je pobeda neophodna u svakoj računici. Siguran sam da će nas publika podržati, jer se mnogo puta pokazalo da nam to mnogo znači", rekao je Kuzmanović.

Njegov saigrač iz reprezentacije Neven Subotić istakao je da očekuje tri boda protiv Slovenije.

"Obavili smo dobar posao protiv Farskih ostrva, pokazali smo da smo bili spremni za taj meč. Bili smo budni i ne želimo da prespavamo utakmicu protiv Slovenije. Oni su ozbiljan protivnik. Biće pod pritiskom jer su izgubili prvu utakmicu od Severne Irske i želeće da osvoje barem bod", rekao je fudbaler Borusije iz Dortmunda.

Trener reprezentacije Srbije Aleksandar Rogić zadovoljan je igrom i pristupom fudbalera na meču sa Farskim ostrvima.

"Zadovoljni smo igrom i pristupom, Farani su znali da namuče mnogo ekipa. Slovenija je iskusna, disciplinovana ekipa, igraju dugo zajedno. Mi poštujemo protivnika, ali ne želimo da odstupimo od naše igre", rekao je Rogić.

Srbija je pre dva dana na gostovanju pobedila Farska ostrva 3:0, dok je Slovenija na svom terenu poražena od Severne Irske 1:0. Duel između Srbije i Slovenije biće odigran u utorak od 20,30 časova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.