Kuman posle 8:0: U šoku sam

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman posle 8:0: U šoku sam

Fudbaleri Sautemptona obeležili su utakmice 8. kola Premijer lige, a bez preterivanja i ovaj fudbalski vikend u Evropi, pobedom za pamćenje protiv Sanderlenda rezultatom 8:0. Četrvrtim trijumfom u pet mečeva tim sa juga Engleske se popeo na visoko treće mesto, iza leđa Čelsija i Mančester sitija. 

- I dalje sam u šoku - bili su prvi utisci menadžera "svetaca" Ronalda Kumana posle neverovatne goleade njegove ekipe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
- Ne toliko zbog drugog poluvremena u kome smo igrali zaista sjajno i postigli neke veoma lepe golove, već zbog činjenice da smo u prvih dvadesetak minuta igrali loše. Ponekad je fudbal čudna igra. Žao mi je mog kolege Gusa Pojeta, jer su igrali dobro u početku i imali neke dobre šanse. Primili su nesrećno autogol i možda je na 2:0 sudija trebalo da im svira penal. Ali, sve izvan toga je naša zaslužena pobeda.

Ogroman udeo u pobedi "svetaca" dao je srpski reprezentativac Dušan Tadić, koji je pored postignutog gola, upisao i četiri asistencije. Kuman, ipak, nikog nije želeo posebno da izdavaja.

- Ponosan sam zbog ambicije koju imaju moji igrači. Ne prestaju da se bore za više i to je ono što nam je potrebno. Ponosan sam na sve njih, čak i na one na klupi, jer je pred nama duga sezona. Važno je i to što nismo primili gol. Imamo snažnu odbranu, sjajnog golmana, a i napadači rade pravi posao kada nemaju loptu, tako da smo zaista prava organizacija.

(Foto: Beta/AP/Tim Ireland)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.