Kufur do kraja sezone u Ajaksu

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kufur do kraja sezone u Ajaksu



Nekadašnji fudbalski reprezentativac Gane Samjuel Kufur potpisao je ugovor na šest meseci sa holandskim velikanom Ajaksom uz mogučhnost da ga produži na još dve godine. Kako prenose holandski mediji, Kufur, za čije angažovanje je u januarskom prelaznom roku bio zainteresovan i beogradski Partizan, smatra da je prelazak u slavni klub iz Amsterdama šansa za njega da igra pošto je nekadšnji reprezentativac Holandije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jap Stam najavio kraj karijere.

32-godišnji Kufur je karijeru započeo u Kumasiju iz Gane, a zatim punih 12 godina nosio dres minhenskog Bajerna.

U leto 2005. godine je pojačao Romu, ali se nije snašao u rimskom klubu pa je sezonu 2006/2007 proveo na pozajmici u Livornu.

Ove sezone u dresu "vučice" nije odigrao nijedan minut.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.