Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić napušta Empoli

Rade Krunić, fudbalski reprezentativac BiH i član italijanskog Empolija, do kraja ljetnog prelaznog roka mogao bi promijeniti klub, ali ne i državu.

Mediji u Italiji navode da bi trenutni dres Empolija mogao zamijeniti onim Kjeva ili Bolonje. Informaciju o prodaji dvadesettrogodišnjeg fudbalera navodno su potvrdili i čelni ljudi italijanskog kluba, koji su već u potrazi za novim igračem na njegovoj poziciji. Veznjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je karijeru počeo u Sutjesci iz rodne Foče, a igrao je još za Donji Srem, Veronu i Borac Čačak. Od 2015. član je Empolija i ukupno je u Seriji A odigrao 47 utakmica te postigao tri pogotka i tome dodao dvije asistencije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.