Krstajić ostaje selektor reprezentacije Srbije

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić ostaje selektor reprezentacije Srbije

Mladen Krstajić ostaje selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Kako saznaju "Novosti", neće biti promena na kormilu selekcije koja je Mundijal u Rusiji završila u grupnoj fazi i na kraju zauzela ukupno 23. mesto, ali će zato biti jedno novo ime u stručnom štabu "orlova".

Naime, prvi savetnik Mladena Krstajića postaće Milorad Kosanović (67), koji će biti praktično desna ruka mladog selektora Krstajića.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << žele na ovaj način da ojačaju stručni štab selekcije koju uskoro čeka novo iskušenje u Ligi nacija, koja će se prvo po grupama igrati od 6. septembra do 20. novembra, a Srbija se nalazi u Ligi C sa selekcijama Crne Gore, Rumunije i Litvanije.

Milorad Kosanović će praktično raditi dva posla, jer će osim novog zaduženja na mestu Krstajićevog savetnika ostati prvi trener Superligaša Napretka iz Kruševca.

Autor: Novosti
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.