Krstajić: Znam tim, sigurno će igrati Gaćinović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Znam tim, sigurno će igrati Gaćinović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je danas da sutra protiv Ukrajine, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, očekuje tešku utakmicu i ponovio da je glavni cilj da se ne izgubi.

"Očekujem tešku utakmicu, kvalitetnu, mislim da će odlučiti taktičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvari. Dobro smo radili ovih pet- šest dana, očekujem našu dobru igru i nadam se povoljnom rezultatu, a to bi bilo da ne izgubimo", izjavio je Krstajić na konferenciji za medije u Lavovu.

Na pitanje da li zna tim i da li ima dilemu Luka Jović ili Aleksandar Mitrović u špicu, Krstajić je rekao:

"Ili Prijović? Ne mogu sva trojica da igraju, ali videćemo. Znam tim, otkriću vam da će sigurno početi Mijat Gaćinović", naveo je Krstajić kroz osmeh.

Selektor Srbije dodao je da, uprkos najavama o visokom riziku, rekao je da se ekipa oseća prijatno u Ukrajini.

"I mi smo čitali, ali sve je na nivou, domaćini su predusretljivi, prijateljska je atmosfera i nema problema", poručio je Krstajić.

Golman Marko Dmitrović je kao recept za uspeh naveo da ekipa ponovi partije protiv Nemačke i Portugalije.

"Znamo šta nas čeka, oni su dobri, pre svega kao tim, posebno na svom terenu. Gledaćemo da svedemo rizik na minimum, posebno u prekidima", istakao je Dmitrović.

On je takođe rekao da je sve u redu kada je u pitanju bezbednost.

"Očekujem vrelu atmosferu na stadionu, domaćinsko navijanje, ali siguran sam da će sve proći u najboljem redu", rekao je golman španskog Eibara.

Utakmica između Ukrajine i Srbije igra se sutra od 20.45.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.