Krstajić: Relacija sa Matićem je perfektna...

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Relacija sa Matićem je perfektna...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je relacija između stručnog štaba, ekipe i Nemanje Matića perfektna, ali da se nije čuo sa njim nakon "misteriozne poruke" na Instagramu.

- Znam da je vama to interesantno, bez obzira što sledi istorijska utakmica sa Crnom Gorom. Biću iskren, čuli smo tokom vikenda dva-tri puta i rekao mi je da bi zbog povrede članka posle utakmice sa Njukaslom ima probleme i da bi bilo dobro da odmori. Izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam mu u susret. Posle pregleda smo se čuli porukama, da je prošlo sve OK.

- Posle toga se nismo čuli i bilo bi neozbiljno da komentarišem - rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Podgorici.

On je dodao da živi za dan da održi konferenciju bez priiska zbog nefudbalskih stvari.

- Nadam se da će mi se desiti posle ove dve utakmice i to okupljanje u novembru. Te stvari doživaljvam i proživljavam, kako je meni, to zna moja porodica, čista obraza izlazim u javnost. I stojim iza rezultata i za ono što se dešava u ekipi.

Krstajić je opet ponovio da razmišlja o opciji da meč sa Crnogorcima počne sa dva špica (Mitrović i Prijović).

- Utakmica sa Crnom Gorom je specifičnija od drugih, suvišno je pričati o tome moja porodica sa očeve strane živi u Crnoj Gori. Za mene specifično jer ovde često dolazim, rođen sam u Bosni, živim u Vojvodini. Takođe, u Beogradu ima dosta Crnogoraca, imaju stanove.

- Treba da bude sportski, veliki spektakl u regionu, igraju dve bratske zemlje i ne razmišljam o utakmici kao utakmici visokog rizika, to je suludo - poručio je Krstajić.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se sutra od 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.