Krstajić: Milivojević nije spreman da igra za Srbiju!

Izvor: Večernje novosti, 08.Mar.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Milivojević nije spreman da igra za Srbiju!

Pokušali smo u prošlom periodu da stavimo sa strane neke stvari, niti je Luka Srbija, niti Krstajić je Srbija. Nismo našli zajednički jezik i to je završena tema - rekao je selektor Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da Luka Milivojević više neće igrati za nacionalni tim.- Luka nije spreman da više igra za Srbiju. Pokušali smo u prošlom periodu da stavimo sa strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << neke stvari, niti je Luka Srbija, niti Krstajić je Srbija. Interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za ono što nas čeka. Nismo našli zajednički jezik. Nažalost, neki su odlučili na način na koji su odlučili i ne bih se vraćao više na tu temu - rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.Krstajić je kazao da je zajedno sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem i sportskim direktorom Darkom Kovačevićem bio u Londonu pre nekoliko nedelja i da se o toj temi razgovaralo sa Milivojevićem.- To je završena tema. Okrećemo se ka budućnosti i kvalifikacijama. Srbija 20 godina nije učestvovala na Evropskom prvenstvu i naš zadatak i cilj su da ova ekipa ima snagu, kvalitet i moć da se kroz tešku grupu plasira - kazao je Krstajić.PROČITAJTE JOŠ: IMA POVRATNIKA, IMA DEBITANATA: Krstajić objavio spisk za start kvalifikacija Početkom septembra selektor Krstajić i pojedini članovi stručnog štaba sa jedne i Luka Milivojević sa druge izneli su teške međusobne optužbe u javnosti.Član stručnog štaba Milan Obradović izjavio je da se spremao puč tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, a Krstajić je stao iza njegovih reči. Nakon toga je reagovao i Milivojević rekavši da selektor laže.Krstajić je u nekoliko navrata nakon toga izjavljivao nije "zlopamtilo" i da su Milivojeviću vrata nacionalnog tima i dalje otvorena.Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Prva utakmica u kvalifikacijama igraće se 25. marta protiv Portugala, a Srbija će pet dana ranije sastati sa Nemačkom u prijateljskoj utakmici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Krstajić: Luka nije spreman da igra za Srbiju, Mijatu je oprošteno, Grujića sam otpisao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević, bez obzira na razgovor sa njim u Londonu, odbio da igra za nacionalni tim...Milivojević nije u sastavu još od Mundijala u Rusiji, na kome se verbalno sukobio sa Krstajić posle poraza...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.