Kros: U narednoj sezoni osvajamo sve

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kros: U narednoj sezoni osvajamo sve

Fudbalski reprezentativac Nemačke Toni Kros poručio je navijačima Real Madrida da zaborave na prošlu sezonu, jer je ekipa odlučna da u 2016. godini osvoji sve trofeje.

- Moja odluka da dođem u Madrid nakon osvojenog Svetskog prvenstva je bila prava, ubeđen sam u to. Prva godina u Realu je bila sjajna, ali se nadam da će titule doći u narednim sezonama. Imamo tim koji može da pobedi svakoga - izjavio je Kros za španski AS.

On je u Real stigao u julu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 2014. iz minhenskog Bajerna, a prethodno je nastupao na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena. Prošle sezone odigrao je 55 utakmica za "kraljevski klub" i postigao dva gola. Za reprezentaciju Nemačke zabeležio 58 nastupao i devet puta se upisao u listu strelaca.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kros: Možemo da osvojimo sve trofeje

Izvor: Akter, 04.Jul.2015

Fudbaler Real Madrida Toni Kros rekao je danas da njegova ekipa prošle sezone nije opravdala očekivanja i da je zato sada odlučna u tome da u predstojećoj sezoni osvoji sve trofeje..Real je prošlu sezonu završio na drugom mestu u Primeri, iza Barselone, eliminisan je u polufinalu Lige šampiona,...

Nastavak na Akter...

Kros: Možemo da pobedimo svakoga

Izvor: B92, 04.Jul.2015

Toni Kros poručio je navijačima Real Madrida da zaborave na prošlu sezonu, jer je ekipa odlučna da u 2016. godini osvoji sve trofeje...On je u Real stigao u julu 2014. iz minhenskog Bajerna, a prethodno je nastupao na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena...Prošle sezone odigrao je 55 utakmica za "kraljevski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.