Krojf se obratio sudu zbog Van Gala

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krojf se obratio sudu zbog Van Gala

Johan Krojf i njegovi saveznici iz Ajaksa obratili su se sudu u pokušaju da spreče imenovanje Loja van Gala za novog direktora kluba, kao i još dvojice funkcionera tog holandskog prvoligaša.
To je poslednji u nizu koraka u raspravi koja traje u upravnom odboru Ajaksa. Krojf je jedan od petorice članova nadzornog odbora Ajaksa, koji kontroliše svakodnevno funkcionisanje kluba.
Krojf želi da oporavi slavnu Ajaksovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalsku školu, a rekao je da se imenovanje Van Gala ne uklapa u njegov plan reformi.
Prvom saslušanju u gradu Harlemu prisustvovali su i bivši igrači Ajaksa Vim Jonk, Mark Overmars i Jap Stam, koji podržavaju Krojfa.
Ajaks od 20,45 časova igra protiv Real Madrida i treba mu bod da bi osigurao prolazak u drugu fazu Lige šampiona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.