Kristijanov dolazak neće ugroziti Interove šanse

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kristijanov dolazak neće ugroziti Interove šanse"

Trener milanskog Intera Lučijano Spaleti kaže da je odlično sa Seriju A što je Kristijano Ronaldo došao u Juventus, ali i da njegov tim nije bez šansi zbog toga.

"Ronaldo? To će sigurno ojačati Seriju A i učiniće da bude gledanija. Međtim ako hoćete da osvojite Seriju A ne možete to da uradite tako što ćete se nadati da će rivali biti slabiji. Želite da budete najbolji među najboljima", kazao je Lučijano Spaleti  na prvoj konferenciji pred novu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sezonu.

"Ronaldov dolazak će dati impuls koji moramo da iskoristimo. Biće to veliki izazov i biće voema dobar fudbal tako da je to dobro za našu igru. Međutim niko ne može da nas natera da se osetimo inferiorno a da mi na to ne pristanemo", kazao je odlučni trener Intera.

Inter se sprema sa sezonu u kojoj će ponovo igrati Ligu šampiona, a doveli su Rađu Naingolana, mladog Lautara Martinesa iz Argentine, Federika Dimarka kao i Kvadva Asamou i Stefana de Fraja.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.