Kristijano Ronaldo nije igrač za velike mečeve

Izvor: Beta, 28.Jun.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo nije igrač za velike mečeve

BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta) - Bivši fudbalski reprezentativac Španije Hoze Marija Guti rekao je u utorak da je razlika izmedju Lionela Mesija i Kristijana Ronalda u tome što Portugalac loše igra u važnim i velikim utakmicama.

"Ronaldo je sjajan fudbaler i u mnogim mečevima je bio igrač odluke. Ipak, u velikim utakmicama on ne pravi razliku u korist svoje ekipe, kao što to čini Lionel Mesi u Barseloni", kazao je Guti španskim medijima.

Ove sezone Ronaldo je bio prvi strelac prvenstva Španije sa 40 golova, ali je titulu šampiona osvojila Barselona.

Mesi je, sa druge strane, postigao "samo" 31 prvenstveni gol za Katalonce, koji su prošle sezone osvojili i titulu prvaka Evrope.

Guti, sada član turskog Bešiktaša, priznao je da je Barselona i dalje bolja od Reala i izrazio žaljenje što u madridskom timu nema više igrača iz omladinske škole "kraljevskog" kluba.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripreme za novi komad Dušaan Kovačevića

Izvor: Beta, 28.Jun.2011

BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta) - Narodno pozorište iz Beograda i pisac i akademik Dušan Kovačević potpisali su u utorak ugovor o saradnji, na osnovu kojeg će na sceni nacionalnog teatra sledeće godine biti premijerno izveden njegov najnoviji dramski tekst...Radni naziv novog komada Dušana Kovačevića...

Nastavak na Beta...

Guti: Barsa bolja od Reala, Mesi od Ronalda

Izvor: Sportal.rs, 28.Jun.2011

Bivši fudbalski reprezentativac Španije Hoze Marija Guti izjavio je da je razlika između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda u tome što Portugalac loše igra u važnim i velikim utakmicama.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.