Kristiano Ronaldo: Dobio sam sina i samohrani sam otac!

Izvor: S media, 04.Jul.2010, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristiano Ronaldo: Dobio sam sina i samohrani sam otac!

"S velikom radošću i ispunjen emocijama obaveštavam vas da sam nedavno postao otac malog dečaka. Kao što sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se sazna za njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim starateljstvom. Neću davati nikakve dalje informacije o ovoj temi i molim sve da poštuju moje pravo na privatnost, kao i pravo na privatnost tog deteta, jer je reč o potpuno privatnoj stvari", objavio je danas na svom Tviter profilu fudbaler Real Madrida i kapetan portugalske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << fudbalske reprezentacije Kristiano Ronaldo.

Tabloidi su prošle nedelje objavili kako je, nakon svega četiri meseca druženja, Kristiano Ronaldo zaprosio 24-godišnju rusku lepoticu Irinu Šajk. Šta seksi Ruskinja misli o ovoj novonastaloj situaciji, za sada nije poznato. Fanovi i prijatelji nakon objave su obasuli fudbalera čestitkama. Izvor: Index.hr
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.