Krenula testiranja u PL, već šestorica pozitivna!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 18:27

Krenula testiranja u PL, već šestorica pozitivna!

Postupiće se po utanačenim merama.

Pojedini klubovi Premijer lige su već krenuli sa treninzima bez kontakta što spada u prvi krug mera projekta "Restart" kako bi se fudbal vratio na Ostrvo. Sledeći treninzi su oni u manjim grupama da bi dve nedelje pred nastavka PL krenuli i timski treninzi.

Liga je obavila prva testiranja na korona virus >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << juče i prekjuče.

748 fudbalera i članova stručnog štaba su testirana na Covid-19 od toga njih šestorica su pozitivna u tri različita kluba.

Imena i detaljnije informacije nisu otkriveni zbog integriteta takmičenja. Pozitivne fudbalere i trenere sada čeka samoizolacija u roku do sedam dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Premijer ligi šestorica igrača pozitivna na koronavirus

Izvor: RTS, 19.Maj.2020

Šestorica fudbalera i članova iz tri različita tima pozitivna su na koronavirus, ustanovljeno je posle prve faze masovnog testiranja, saopštila je Premijer liga. Testirano je 748 pojedinaca od kojih su šestorica poslata u sedmodnevnu samoizolaciju. ...

Nastavak na RTS...

Fudbaleri Čelika počeli testiranja na koronu, treninzi iduće sedmice

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020, 13:12

Nakon što su u ponedjeljak obavili prozivku za nastavak trenažnog procesa, odnosno za početak priprema za eventualni nastavak BHT Premijer lige, danas je za fudbalere i radnike u Fudbalskom klubu Čelik započelo i obavezno testiranje na virus korona, potvrdio je Feni v.d. predsjednik tog kluba ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.