Krenula Čuka, nema zaletanja sa obećanjima: Želimo da igramo dobar fudbal!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenula Čuka, nema zaletanja sa obećanjima: Želimo da igramo dobar fudbal!

"Ne bih da pravimo ražanj dok je zec u šumi i da se zalećemo s velikim obećanjima. Želimo da napravimo iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali pre svega da odradimo pripreme", rekao je Vladan Milojević

Osvajač Kupa Srbije Čukarički otpočeo je pripreme za novu sezonu. Brđani će u naredne tri nedelje pokušati da dostignu optimalni nivo forme, pošto ih već 2. jula očekuje prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na prozivci šefu struke Vladanu Milojeviću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << našla su se trojica povratnika sa pozajmice u Sinđeliću, a to su Miodrag Gemović, Đorđe Radovanović i Nikola Zvrko, a novo ime na Banovom brdu je doskorašnji golman Borca iz Čačka Nikola Petrić.

Milojević na samom startu priprema ne može da računa na reprezentativce Stanišu Mandića, Filipa Stojkovića, Nikolu Stojiljkovića, Nemanju Stevanovića i Slavoljuba Srnića, a nije bilo ni iskusnih Igora Matića i Nenada Mirosavljevića, koji će se uskoro pridružiti ekipi.

Brđani najavljuju iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali ne žele da govore o napadu na šampionsku titulu.

"Ne bih da pravimo ražanj dok je zec u šumi i da se zalećemo s velikim obećanjima. Želimo da napravimo iskorak u odnosu na prošlu sezonu, ali pre svega da odradimo pripreme, igramo dobar fudbal i uživamo", rekao je Milojević.

Iskusnom štoperu Zoranu Renduliću je istekao ugovor i on je velika želja Partizana, ali ga se u Čukaričkom ne odriču tako lako?

"Nije još sigurno da ide. Jeste mu istekao ugovor, kao i Todoriviću, Ostojiću, i još nekim igračima. Ali oni su se tek vratili sa odmora i slede nam razgovori sa njima. Uostalom u fudbalu su odlasci i dolasci normalna stvar. A pošto će sezona biti duža nego prošla, čak i da nam niko ne ode, svakako bismo tražili barem po jedno pojačanje u svakoj liniji".

Braća Srnić bi ovog leta mogla da napuste Banovo brdo?

"Čukarički nikome neće praviti problem, ali rano je jer nemamo ništa konkretno", dodao je Milojević.

SAMO MI NE SHVATAMO SUPERKUP

Strateg Čukaričkog Vladan Milojević još ranije je izjavljivao kako je našim timovima neophodan znatno veći broj utakmica tokom sezone, pa bi samim tim i igranje Superkupa dalo značajan doprinos. Ali da to na isti način ne gladaju baš svi faktori u srpskom fudbalu.

U utorak je najavljenoda bi Superkup trebalo da se igra 11. jula, ali pitanje je da li će se to dogoditi ove sezone.

"Znam da se to pominje, ali još nije sigurno da će se od ove godine igrati Superkup. Mada meni nije jasno zbog čega se ne bi igrao. U celoj Evropi to je neko svečano otvaranje sezone i ne znam zašto samo mi to ne shvatamo", pitao se Milojević.

Igrači Čukaričkog u subotu odlaze u Austriju na bazični deo priprema, rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobiće na žrebu koji je zakazan za 22. jun.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenula Čuka: Bez pompeznih obećanja

Izvor: Mondo, 10.Jun.2015

Treneru Vladanu Milojeviću na prvoj "prozivci" se javilo 18 igrača. Stojiljković povređen. Od subote u Austriji...Foto: MN Press..Ekipa Čukaričkog počela je pripreme za novu sezonu, u kojoj će pokušati da opravda epitet "dolazeće sile" srpskog fudbala i što bolje reprezentuje zemlju u kvalifikacijama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.