Krčma veruje u polufinale

Izvor: S media, 19.Jun.2009, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krčma veruje u polufinale

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Slobodan Krčmarević nezadovoljan je remijem sa Belorusijom (0:0) na Evropskom prvenstvu u Švedskoj uz ocenu da je njegovom timu falila koncentracija u završnici napada.

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Imali smo bolje šanse od protivnika, ali se nismo snalazili pred protivničkim golom. Ipak, imamo još jedan meč i verujem da ćemo odigrati bolje. To dugujemo i navijačima, koji su danas došli u velikom broju - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je kouč "Orlića".

U trećem kolu Grupe A selekciji Švedske dovoljan je i bod protiv Srbije, ali Krčmarević ne smatra da zbog toga uloga favorita pripada domaćinu.

- Švedjani danas protiv Italije nisu igrali dobro kao u prvom kolu. U utakmici koja nas očekuje šanse su 50-50. To što im je dovoljan bod i nije neka njihova prednost. I dalje verujem u kvalitete svog tima i siguran sam da ćemo igrati bolje.

On je podsetio da je Srbija pred početak EP ostala bez povredjenog napadača Filipa Djordjevića, a iz istog razloga takmičenje je posle meča prvog kola sa Italijom završio Nemanja Matić.

- To je situacija koju ne možemo da promenimo. Možemo mnogo bolje, samo moramo da vršimo veći pritisak na protivničkoj polovini terena - zaključio je Krčmarević.

Selektor Belorusije Juri Kurnenjin rekao je da je njegova ekipa u meču sa Srbijom pokazala da ima karakter, nakon ubedljivog poraza od Švedske (5:1) u prvom kolu.

- Srbija ima odlične individualce i zato smo morali da ih sprečimo da kontrolišu loptu. Važno je da smo danas pokazali karakter. Bili smo nervozni protiv Švedjana u prvom kolu, a sada smo bili mirni i znali smo šta radimo.

Kurnenjin je rekao da će Belorusija u poslednjem kolu protiv Italije pokazati još bolju igru.

- Daćemo sve od sebe u toj utakmici. Danas smo prevazišli šok posle poraza u prvom kolu i dokazali da zaslužujemo da igramo na Evropskom prvenstvu.

Na tabeli Grupe A vodi Italiji sa četiri boda, slede Švedska sa tri i Srbija sa dva boda, dok je Belorusija osvojila jedan bod.

Utakmice trećeg kola ove grupe igraju se u utorak 23. juna, a plasman u polufinale obezbediće dve prvoplasirane reprezentacije....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.