Kraljevski transfer: Norveško čudo od deteta u Realu za četiri miliona!

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kraljevski" transfer: Norveško čudo od deteta u Realu za četiri miliona!

Norveški vunderkid Martin Odegard, 16-godišnje fudbalsko čudo od deteta koje je zaludelo Evropu stiglo je u Real za četiri miliona evra.

Iako mu je u junu isticao ugovor sa Stromsgodsetom i bez obeštećenja bi mogao da postane član nekog od evropskih velikana, Madriđani su odlučili da ne čekaju leto i procenili su da vredi izdvojiti pomenutu suma kako bi sve sad rešili, prenosi "AS".

Norveški biser >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u utorak uveče stigao u špansku prestonicu kako bi završili sve detalje oko transfera, u sredu ujutru već je odradio trening sa rezervnim timom, upoznao većinu asova iz prvog tima, a dan kasnije očekuje se da se priključi Realovom B timu Kastilji.

Mladi Odegard je u Madrid došao u pratnji oca Hansa Erika i menadžera Torea Pedersena, i ovo im je bila treća poseta Španiji, jer je norveški tinejdžer već bio u Realu prošlog novembra i marta.

Nema sumnje da je mladi Martin sigurno nije mogao ni da zamisli bolji poklon na ulasku u 2015. godinu, a mediji već spekuliše kako je samo pitanje dana kada će biti priključen prvom timu i da ga već čeka dres sa brojem 16.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.