Kraljevo novo odelo (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Kraljevo' novo odelo (foto)

Aktuelni šampion Španije i Evrope zvanično je predstavio opremu u kojoj će fudbaleri Real Madrida nastupati u narednoj sezoni.

Fudbalski klub Real Madrid predstavio je u sredu prvu i drugu garnituru dresova, odnosno opremu u kojoj će igrači nastupati u narednoj sezoni na domaćem terenu i gostujućim terenima.

Dizajn za koji se tehnički partner Real Madrida opredelio kada su dresovi za mečeve na domaćem terenu u pitanju ne odstupa od tradicije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
'Prva' garnitura dresova je bele boje, a detalji koji krase novi dres Real Madrida urađeni su po uzoru na model dresa iz 1932. godine.

Ukoliko ste navijač Real Madrida a želite da posedujete ovaj dres porudžbinu možete da izvršite već danas. Cena je za srpske uslove "prava sitnica" - 107 evra bez prezimena, broja i bedževa La Lige i FIFA klupskog prvaka sveta.

Ukoliko želite i pomenute "detalje" to cenu dresa uvećava za čitavih 20 evra.

'Druga' garnitura dresa je izrađena u crnoj boji, nešto je jeftinija pa će neki pribeći toj varijanti. Cena dresa za mečeve na gostujućim terenima iznosi 80 evra.

realmadrid.com

realmadrid.com
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.