Kovač: Nema kalkulisanja, idemo na pobedu

Izvor: Blic, 18.Jun.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Nema kalkulisanja, idemo na pobedu

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač izjavio je da njegova ekipa neće kalkulistai u meču drgog kola Grupe A Svetskog prvenstva protiv Kameruna i dodao da je Luka Modrić u potpunosti spreman za meč.

"Ova utakmica mnogo znači i nama i Kamerunu, ali mi ćemo pokušati da uzmemo tri boda. Nećemo se baviti matematikom, nego ćemo se posvetiti susretu. Nadali smo se da možemo nešto protiv Brazila, ali realno nam dueli s Kamerunom i Meksikom više znače", rekao je Kovač, a prenose hrvatski mediji.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasiljas: Ovo bi mogla da bude moja poslednja utakmica

Izvor: Blic, 19.Jun.2014, 00:48

Legendarni golman Real Madrida i španske reprezentacije Iker Kasiljas, nakon neizbežnog ispadanja sa Mundijala u Brazilu, nagovestio je da bi mu ovo mogla biti poslednja utakmica u karijeri..."Ostalo je samo nas nekoliko igrača preko 30 godina, i prava je šteta što na ovaj način moramo da se oprostimo...

Nastavak na Blic...

Kovač: Bilo je teško sedeti, a ne trčati, mogli smo da damo još neki gol

Izvor: Blic, 19.Jun.2014

Selektor Hrvatske Niko Kovač rekao je da je zadovoljan pobedom svojih fudbalera nad Kamerunom od 4:0 u drugom kolu grupe A, ali da još nije vreme za slavlje. .."Moram da čestitam momcima. Mogli smo da damo još koji gol, ali budimo zadovoljni, jer smo igrali u teškim uslovima. Bilo je teško sediti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.