Kostić pred Kostariku: Vreme je za moj gol...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić pred Kostariku: Vreme je za moj gol...

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić kaže da veruje da će, kao i na startu kvalifikacija, golom protiv Kostarike otvoriti Mundijal u Rusiji i doprineti pobedi koja bi približila ekipu osmini finala.

"Idealno bi bilo da pobedimo i da postignem gol ili asistenciju. Biće teško, Kostarika je čvrsta ekipa, moramo da budemo kompaktni i damo maksimum kako bismo pobedili. Pred nama je najbitnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << utakmica od tri i ako upišemo tri boda prolazimo grupu", rekao je Kostić na konferenciji za medije u bazi "orlova" u Svetlogorsku.

Na pitanje novinara da li je vreme za Kostićev gol, posebno što ga je priželjkivao u generalnoj probi protiv Bolivije, fudbaler Hamburga odgovora.

"Mislim da je vreme da se upišem u strelce kao protiv Irske", samouveren je Kostić.

Kako je naglasio, Brazil je favorit čitavog turnira, ne samo E grupe, dok su Kostarika i Švajcarska rivali "po meri".

"Nijanse će odlučiti", kaže Kostić i priznaje da ima baš veliku tremu pred Kostariku, ali da će je kanalisati na pravi način.

Kostarika ostala bez Matarite pred Srbiju

Kostarikanski fudbaler Ronald Matarita zbog povrede na treningu propustiće Svetsko prvenstvo u Rusiji, samo dva dana uoči duela sa Srbijom.

Levi bek Njujork Sitija povredio je zadnju ložu i očekuje ga pauza od najmanje dve nedelje, pa je umesto njega pozvan Kener Gutjerez iz Alahulensea, kluba iz Kostarike.

Matarita je bio prva zamena za standardnog člana prve postave Brajana Ovijeda, u nekim ofanzivnijim varijantama i u najboljih 11, ali ga je povreda sprečila da zaigra u Rusiji.

Utakmica između Srbije i Kostarike igra se u nedelju u 14 sati u okviru E grupe u kojoj su još Brazil i Švajcarska.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostić pred Kostariku: Vreme je za moj gol!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić kaže da veruje da će, kao i na startu kvalifikacija, golom protiv Kostarike otvoriti Mundijal u Rusiji i doprineti pobedi koja bi približila ekipu osmini finala...- Idealno bi bilo da pobedimo i da postignem gol ili asistenciju. Biće teško, Kostarika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.