Košarkaška pijaca: Đorđević pravi srpski PAO, Dalo u Drugoj ligi

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaška pijaca: Đorđević pravi srpski PAO, Dalo u Drugoj ligi

Kao fudbalsko, zahuktava se i košarkaško tržište. Najaktivniji u Evropi je Panatinaikos, koji posle dovođenja Aleksandra Đorđevića za trenera, ima velike planove, a u prvom planu su srpski košarkaši. Stigao je Aleksandar Pavlović, a na putu ka Atini su i Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov. Doskorašnji plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizana Boris Dalo potpisao je za francuskog drugoligaša, dok će Leo Vesterman i naredne sezone da igra za Limož, pošto je Barselona raskinula ugovor sa nekadašnjim plejom crno-belih.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

12.45 - Barselona je raskinula ugovor sa Leom Vestermanom, nekadašnjim plejmejkerom Partizana. Posle napuštanja crno-belog tabora u leto 2014. godine, Francuz je potpisao ugovor sa Barsom, ali je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Limož. Očigledno u katalonskom timu su procenili da im Vesterman nije potreban. To je iskoristio šampion Francuske da produži saradnju sa Leom na 1+1 godinu.

With several offers from teams from Euroleague, @lwestermann decided to stay in @limogescsp and signed a 1+1 year agreement ! #keeprising— Pedja Materic (@PedjaMateric) July 11, 2015

12.01 - Protekle dve sezone košarkaš Partizana Boris Dalo vraća se u Francusku. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa drugoligašem Antib Šarksima, javlja "Sportando". Jedan od ljubimaca "grobara" nije opravdao poverenje trenera Duška Vujoševića pa je odlučio da se vrati u domovinu.

Auto-Eligible Boris Dallo ('94) has inked a 2-year deal with Antibes. Looking to bounce back following two disappointing seasons w/ Partizan — Valentin Le Clézio (@BBFromLA) July 11, 2015

11.04 - Doskorašnji igrač Unikahe Rajan Tulson karijeru nastavlja u ambicioznog ruskom klubu Zenitu iz Sankt Peterburga.

Now is time for Russia. Ryan Toolson, signed contract with FC Zenith, S. Petersburg! Had very good season playing for Unicaja Malaga! — Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 10, 2015

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.