Kosanović novi trener Radničkog

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović novi trener Radničkog

Fudbalski klub Radnički iz Niša imenovao je Milorada Kosanovića za novog šefa stručnog štaba.

Kako je saopšteno, iskusni stručnjak dogovorio je saradnju sa rukovodstvom niškog kluba i večeras odradio prvi trening sa ekipom.

Kosanović je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri u dva navrata vodio Crvenu zvezdu, dugo je radio u Kini, a bio je i direktor Vojvodine u vreme kada je osvojila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugu titulu prvaka velike Jugoslavije 1989. godine.

Poslednjih godina sa uspehom je radio u nekoliko klubova u Srbiji: Novom Pazaru, Borcu, Radniku i Napretku.

Kosanović je obavljao i selektorsku funkciju u reprezentaciji Malte, a njegovo zvanično predstavljanje održaće se sutra od 12 sati na stadionu Čair.

Iskusni trener će na klupi Nišlija debitovati u nedelju, kada će Radnički dočekati subotički Spartak u 6. kolu Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović novi trener Radničkog

Izvor: RTS, 20.Avg.2019

Milorad Kosanović novi je trener fudbalera Radničkog iz Niša. Promocija novog trenera zakazana je za sredu, dok će ekipu predvoditi u nedelju protiv Spartaka. . Kako je saopšteno, iskusni stručnjak dogovorio je saradnju...

Nastavak na RTS...

Kosanoviću Radnički “najnormalniji odabir”, jer je sve ostalo obišao

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2019, 14:34

Neočekivano se niški Radnički razišao sa trenerom Simom Krunićem, a onda ekspresno angažovao Milorada Kosanovića, koji je danas i zvanično predstavljen Nišijama. Iskusni strateg rekao je da je dolazak na “Čair” za njega bilo samo pitanje trenutka i “najnormalniji odabir”, s obzirom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.