Izvor: 025info.rs, 30.Apr.2020, 07:57

Kosanović donirao sredstva za pomoć Čonoplji i Somboru

Fudbaler Miloš Kosanović donirao je svom rodnom mestu Čonoplji i Gradu Somboru sredstva u iznosu od 9 000 evra za pomoć medicinskim ustanovama u borbi protiv pandemije koronavirusa. Sredstva koje je donirao Kosanović, koji je prve fudbalske korake napravio u FK Spektar iz Sombora, prema odluci Gradskog veća biće usmere za nabavku neophodne medicinske opreme Opštoj bolnici Dr Radivoj Simonović i Domu zdravlja Dr Đorđe Lazić. Sredstva će biti iskorišćena i za nabavku paketa za ugroženo stanovništvo u Čonoplji. Kosanović  je član Al-Džazire iz Abu Dabija, a igrao je i za Radnički iz Sombora i Mladost iz Apatina. U inostranstvu je nastupao za Krakoviju, Mehelen i Standard iz Liježa.     
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Mobi banka i Telenor donirali sredstva za nabavku šest infuzionih i jedne špric pumpe

Izvor: Beta, 30.Apr.2020

Mobi banka i Telenor, u saradnji sa Fondom B92, donirali su sredstva za nabavku šest infuzionih i jedne špric pumpe koje će biti isporučene zdravstvenim ustanovama u Srbiji kao pomoć u borbi protiv korona virusa, saopštio je danas Telenor. Pumpe su namenjene bolnici na Banjici, koja trenutno služi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.